Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

torstai 6. elokuuta 2015

Viikon kuulumiset

Moi!

Tämä viikko onkin ollut täynnä menoa ja meininkiä. Maanantaina lähdin heti aamusta kohti pääkaupunkiseutua. Menin kaverin kanssa katsastamaan millaiseen asuntoon hän on muuttamassa. Se oli kivalla paikalla, myös luontomaista maisemaa on lähellä. Ja kampus on  lähellä. Helsinkiin pääsee bussilla ja pyörällä nopsaan.
Me kierreltiin Espoossa ekana päivänä ja seuraava päivä oltiin kokonaan Helsingissä. Oltiin nin paljon auringossa, joka hei kerrankin paistoi, että sain kivan rusketuksen. Vaikka yleensä palan, nyt en. Helsingissä kierreltiin kaupungissa, käytiin parissa kaupassa. Sitten yritettiin luovia itsemme senaatintorille ja tuomiokirkolle, jossa syötiin eväät ja nautittiin auringosta ja viilentävästä tuulesta. Nautin kovasti Helsingissä olosta, siitä tunteesta. Fiilistelin varastoon. Helsinki on minulle sellainen paikka joka antaa vapauden tunteen ja mahdollisuuksia. Johon on vain ihana jäädä olemaan. Käytiin eväiden nautiskelun jälkeen katsomassa tuomiokirkkoa sisältä. Se oli kaunis, paljon yksinkertaisuutta, mutta myös paljon yksityiskohtia. Sen jälkeen käytiin katsomassa Uspenskin katedraalia. Se oli kaikessa koreudessaan upea, kaunis. Paljon yksityiskohtia, ikoneita, tuohuksia, värejä.Tuon kierroksen jälkeen lähdettiin lautalla suomenlinnaan. Pohdittin matkalla mistä tulee sen ruotsinkielinen nimi sveaborg. Ei päästy lopputulokseen. :)

Mutta siellä oli mukava kävellä ja katsella historian havinaa. Istuttiin myös hetki kalliolla nauttien taas paisteesta auringon, katsellen merta ja miettien mitä meri merkitsee ja millainen on itämeri. Illalla sitten seikkailimme hieman raitiovaunulla ja katseltiin masiemia, ainakin minä nautin. Kämpille päästyämme rentouduimme pizzan ja elokuvan parissa. Katseltiin kirjavaras niminen elokuva. Täytyisi lukea se kirja niin saisi ehkä yksityiskohtaisemman mielikuvan tapahtumista.

Seuraavana päivänä lähdinkin kotia kohti, ennen sitä käytiin vielä Espoossa parissa kaupassa. Nukuin  bussissa, että jaksan Orivedellä vielä jatkaa rientoihin. Täällä oli Popedan keikka, jota oli puoli orivettä katsomassa. Ja se olikin perus Popeda meininkiä. Jejee!

Costello on vaan niin  ihana! Se ääni ja se meikeä ilme välillä :)Tukka- ja vaatekriisi oli ennen lähtöä melkoinen :) Mutta tällä mentiin. Tuo vasemmanpuoleinen oli lopullinen valinta.

Miten teidän viikko on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut todella mukavan oloinen reissu! :) Kaunis nuori nainen olet <3

  VastaaPoista
 2. Kirjavaras todellakin kannattaa lukea, on yks mun lemppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmannes noin jäljellä. On syvällisempi kirjana, vaikka nyt kun vertaa, elokuva on yllättävän hyvin juonellisesti onnistunut. Ei eroa siinä suhteessa kirjasta paljoakaan :)

   Poista