Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Loppuviikko

Kun kerta tekemisen -tai siis menemisen- meininkiin on päästy, niin eipä loppuviikkokaan ole mennyt aivan laiskotellessa. Torstaina lähdin kahden entisen opettajani kanssa Tampereelle, tuomiokirkkoon syntisten yöhön. Siellä laulettiin muutama laulu syntisten virsikirjasta (toim. Jaakko Heinimäki), jossa siis on tunnettuja iskelmiä, joita osaa ainakin on pyydetty laulettavaksi erilaisissa tilaisuuksissa. Viidestoista yö, romanssi,  vanha holvikirkko, väliaikainen... Sainpas kirjan kanteen Jaakko Heinimäen omistuskirjoituksen.

Siellä esiintyi myös Pauli Hanhiniemi, yhdessä Ville Rauhalan kanssa. Se oli hienoa.
Ps. sain nimmarit. Mutta myös siis se oli hieno, kun veisattiin koko kirkonväen voimin niitä lauluja. Kirkko oli aivan täynnä. Wau!


 
Perjantaina lähdin ystäväni Lauran kanssa teatteriin, olin saanut liput näytelmään nimeltä Tankki täyteen. Hauska esitys, hyvä seura. Ajoin Tampereelle, sain äidiltä auton lainaan. Että jännitti, mutta reissu meni hyvin. Tulomatkalla minut puhallutettiin (niinkuin muutkin kuskit)... Se oli myös jännää, koska se oli ensimmäinen kerta kun minut puhallutettiin. Lauantaina oli vuorossa rönnin kesäteatterin näytelmä Kekkonen -syntymästä kuolemattomuuteen. Kertoi nimensä mukaan Kekkosen tarinan. Sain mukaan autollisen naisia.

2 kommenttia: