Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 17. elokuuta 2015

Koulussa taas

Täällä ollaan, koulun penkillä. Uusi kouluvuoden aloitus on aina hyvin jännittävää. Kun tulin koululle eilen aamulla, ehdin hake avaimet asuntolaan ja viedä tavarat huoneeseen. Ja ei kun tunnille. Jännitin koko päivän alitajuisesti saanko kämppiksen ja jos saan millainen hän on. Hän on onneksi ihan mukavan oloinen.

Meillä oli heti alkuun kaksi uutta opettajaa, onneksi mukavia. Mutta kouluun paluu jännitti siinäkin suhteessa, kun en ollut tavannut ketään luokkakavereistani koko kesänä.Eli jännitin myös sitä miten luokkakaverini suhtautuvat minuun kesän jälkeen. Kaksi ystävääni, joihin olin tutustunut täällä Jyväskylässä ollessani, vaihtoivat koulua ja paikkakuntaa.  Jännitin siis myös sitä saanko uusia kavereita asuntolasta, mutta nyt tuntuu että kyllä tämä tästä. Täällä on myös vanhoja tuttuja joiden kanssa jutella. Mutta se että täällä on niin paljon uusia ihmisiä, saa oloni tuntumaan jännittyneeltä.

Kesän aikana tapahtui paljon, ja samaan aikaan en tehnyt mitään. Kesäni on mennyt ilman minkäänlaisia rutiineja, joten paluu arkeen on siinä mielessä mukava. Mutta menee silti hetki kun taas totuttelee siihen että on täällä taas. Siihen että rutiinit ihan oikeasti lähtevät käyntiin.  Kerron lyhyesti kesän kohokohdista myöhemmässä postauksessa.

Ihanaa olla Jyväskylässää taas, en olisi jaksanut pikkukaupungin menoa enää kamalan kauaa. Täällä pääsee kulkemaan busseilla, kävelemään ja pyöräilemään lenkkejä. Liikkumaan ja tapaamaan ihmisä. Se on minulle niin tärkeää, koska kotipaikkakunnallani se oli aina työn ja tuskan takana.

Tässä ajatuksia koulusta, palaillaan. :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, että koulun alku on mennyt hyvin. :) Toivottavasti pienestä jännityksestä on jo päästy eroon ja uusia tuttavuuksia tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tämä tästä pikkuhiljaa jo selkiyty :) Alkujännitystä on aina

      Poista