Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Väsynyt, mutta ihan onnellinen

Myöhäistä, ja flunssaista iltaa!

Uusi, toinen kouluviikko alkaa huomenna, ja yksi on jo takana. Nappasin heti ensimmäisellä viikolla jonkin flunssanpoikasen. Mutta hengissä ja melko hyvässä voinnissa silti.

Flunssasta huolimatta, olin viikonlopun kotosalla. Näimme ystäväni kanssa ja kävimme kuvailemassa lähiseudulla. Aivan huippuideoita ja huippuhauskaa! Ja kuvattavalla oli niin hauskaa että kaikki ideat eivät onnistuneet aivan yhtä hyvin ja edustavasti!










 Nautimme myös saunan lämmöstä ja järviveden suloisesta kosketuksesta. Ja illalla bailattiin Paulan tahtiin: Kuka pelkää Paulaa, kun mä kuuntelen tomppaa, aikuinen nainen, sataa kesää tuhat yötä.... Oioi kun mukavaa. Monissa Paulan kappaleiden sanoituksissa on palon sellaista joka oikeasti koskettaa.  Kuten sata kesää tuhat yötä.




Kuvat on otettu kaukaa, huonossa valossa. Joten ymmärtäkää miksi kuvan laatu on tämä. :) Ärsytti vaan kun monet olivat humalassa ja liikkuivat koko ajan lavan eteen, sieltä pois ja tönivät. Ei kiva, mutta muuten onnistunut ilta.

Sunnuntai-aamuna kirkkoon lukemaan tekstit ja avustamaan ehtoollisen jaossa. Se on aina yhtä jännittävää, mutta toisaalta niin antoisaa. :)

Päivän teksteissä ja evankeliumissa puhuttiin parantamisesta. Siitä kuinka Jeesus paransi sairaita. Ja ihanin sanoma näillä teksteillä oli se että Jeesus auttaa hädän ja sairauden keskellä. Me voimme pyytää apua kääntymällä Herran puoleen.

Hyvää yötä, kauniita unia!

2 kommenttia: