Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ystävä esittely

Mulla on ehkä kolme tyyppiä, joista voin sanoa että ne on mun ystäviä. Niille voin puhua ja ne on luotettavia ja kaikille voin kertoa asioita jotka vaivaa.

Nyt haluisin esitellä näpä kolme upeaa naista!

1. Mari

Oon tuntenut Marin nyt jo vähän aikaa, aika menee niin nopeasti että en nyt osaa sanoa.

Mutta mikä on parasta Marissa?

Mari on sydämellinen. Luotettava.

Marille on helppo puhua ja Mari ottaa aina asiat vakavasti. Erityisesti jos on paha olla. Hän osaa piristää, ja tietää mistä mä tykkään. Marille on helppo kertoa huolia, mutta mukava on höpötellä niitä näitä myös Marin kanssa. Mari merkitsee mulle tosi paljon, en vaihtais kehenkään. Mari välittää musta, ja mä Marista! Mari on eläinrakas, niin kuin minäkin, joten juttua riittää muustakin kun omista oloista.
 
Miten olen tutustunut häneen?

Muistelen että jossain samassa ryhmässä facebookissa. Siellä oli jotain juttua jonka takia aletttiin jutella ja tässä sitä ollaan. Vielä ei olla Marin kanssa nähty edes livenä. Kiitos Mari, seuraat mun blogia myös.


2. Jenna

Jennaan oon tutustunu blogi-juttujen kautta. Oltiin jossain samassa whatsapp- ryhmässä ja sitä kautta alettiin jutteleen  myös kaksin. Jenna on täällä myös. Jennan blogin löytää täältä.

Mikä on parasta Jennassa?

Se kuinka se kuuntelee, mutta ei harvoin itse valittaa kovin pienistä asioista. Jenna on aina tosi kärsivällinen kun kuuntelee mun ongelmia, milloin yksityiselämässä, milloin bloggerin käytössä. (Oon tosi huono opetteleen kaikkia kivoja juttuja).... Jenna on todella positiivinen ihminen, vaikka hän on konenut myös raskaita juttuja. Erilaisia kuin minä, että en voi kuin kuvitella millaisia asioita hänon käynyt läpi. Me ei olla myöskään nähty ikinä, mutta me ollaan suuniteltu shoppailureissua Tampereelle.









3. Laura

 Mikä Laurassa on parasta ja missä tutustuttiin?

Lauran oon tuntenut kauiten. Seitsemän vuotta. Oltiin koko ylä-aste samalla luokalla. Ja sen jälkeen samassa lukiossa. Oltaan lähennytty vasta lukiossa paremmin.

Se iloisuus ja tietynlainen energisyys. Aina jaksaa lähteä juhlimaan, mutta myös se että jos ei huvita niin se että kehtaa myös sanoa että ei. Lauralta voi kysyä neuvoa tyylivinkeistä, koska hän tietää meikeistä ja seuraa muotia enemmän kuin minä. Hänellä on myös silmää niille jutuille. Lauran kanssa voidaan jutella myös miehistä, ollaan kyllä sellaisia juoruämmiä ;) Me voidaan heittää myös sellaista läppää, mitä en kehtaisi muiden kanssa heittää. Kuivaa ja kaksimielistä, ihanaa kun saa puhua kaikkia tyhmiä juttuja. Meillä on hauskaa yhdessä. 

2 kommenttia: