Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pieni hetki hemmottelua

Olen joillekkin valitellut että ompa ollut tylsä kesä, en ole tehnyt mitään spesiaalia.  Ellei jotain pieniä hetkiä oteta lukuun. Monet ovat olleet reissussa,  tavanneet ihmisiä. Minä olen viettänyt mökkihöperön elämää neljän seinän sisällä ja ollut korkeintaan omalla kylällä.

MUTTA tänään pääsin edes hieman irti arjesta. Kävin Tampereella. Ensin kummitädin kanssa syömässä ja sitten ostoksille. Jossain vaiheessa meni niin hermot että ei tehnyt mieli kuvata mitään, joka kadun kulmassa ja koskikeskuksessa jotain hemmetin tuote-esittelijöitä ja myyjiä. Joo, ne tekee työtään, mutta en vaan jaksa niitä, kun en halua mitään kalakapseleita tai mitään ja ne oli heti mun kimpussa :)

Ostoksiakin syntyi:


Lankaa, lupasin tehdä yhdelle luokkakaverille pinkit villasukat. Seitsemän veljestä on hyvä sukkalanka.

Ihastuin keväällä telkkarissa pyörineeseen Kiiltokuvia sarjaan, ja nyt kun törmäsin tähän dvd-levyyn, jossa oli kaikki jaksot, niin oli pakko ostaa... Tässä on monia hyviä suomalaisia näyttelijöitä, esim. Sinikka Sokka ja Anja Pohjala.Kalenteri, tämän naisen "aina mukana"-kapistus... Mitään menoja en muista ilman kalenteria, enkä aina vaikka ne sinne olisi laitettu ylös. Kertoo siitä kuinka laiska olen. Ja kuinka huonomuistinen.. Tykästyin tähän kanteen, koska olen vielä sitä ikäluokkaa, joka varmasti muistaa c-kasetit.


 Sitten panostus kauneuteeni ja terveyteeni ;) Kicksin puuteri, joka siis tyrmäsi minut kätevyydellään, en ole ikinä kuullutkaan tällaisesta! Siis tämä sopii kaikille ihosävyille, eikä tarvitse ruveta etsimään omaa sävyä. En ole kokeillut vielä käytännössä, mutta toivottavasti toimii. Se siis näyttää purkissa aivan valkoiselta.

Ostin myös The body shopin ihanan jalkakylvyn, jos se auttaisi kuiviin kantapäihin ;) Tuoksuu piparmintulta. Todella ihana, mutta ei ehkä kovin pitkäksi aikaa impattavaksi ;)
Suurin osa The body shopin tuotteet ovat kasvipohjaisia ja yritänkin vaihtoehtoisesti ostaa välillä tuotteita myös sieltä. Tuotteet ovat kyllä voimakastuoksuisia, eli jos on herkkä tuoksuille tai et pidä tuoksuista, en ehkä ole ensimmäisenä suosittelemassa sellaiselle henkilölle The body shopin tuotteita.  Kicksistä en osaa kertoa mitään muutakuin että myyjät ovat todella koulutettuja neuvomaan meikkeihn liittyvissä asioissa. Enkä siis epäile myös toisen liikkeen henkilökuntaa, mutta Kicksissä saa aina ammattitaitoista neuvontaa.


Pää hieman uhkaili säryllä, mutta se meni ohi ja nyt voin mennä onnellisena, mutta väsyneenä nukkumaan. Toivottavasti pian saan aikaiseksi kokeilla yllä esitettyjä tuotteita. Olen hirveän innoissani aina kun löydän jotain uutta :)

2 kommenttia:

  1. Tämä minunkin kesäni on lähinnä mennyt neljän seinän sisällä istuessa, kun mies on töissä. :/ Ihania ostoksia olet tehnyt! :) En olekkaan koskaan kuullut tuollaisesta puuterista! Täytyykin katsoa, jos ostaisi itsellekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti myyjältä vielä tarkistaa että ei tosiaan tervitse etsiä omaa sävyä! :D

      Poista