Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Reissunaista laulattaa

Heipsan!

Reissuilta on palailtu kotiin. Kiersin muutamalla kaverilla. Ensin Loimaalla, sitten Lappajärvellä ja Seinäjoella, sekä Kauhavalla moikkaamassa kummitätiä. Taas tuli takataskuun uusia kokemuksia, ikimuistoisia hetkiä  ja lisää kilometreja matkamittariin. Osaa kavereista en ollut ennen tavannut livenä. Oltiin tutustuttu facebookissa joissain yhteyksissä. Mutta oltiin kyllä tunnettu ja juteltu sen verran että uskalsin lähteä. Mutta livenä tutustui kyllä vielä paremmin, ja voin sanoa että nyt minulla on ainakin yksi sellainen ystävä lisää, josta en halua luopua ikinä.

Käytiin kahvilla mielenkiintoisessa kahvilassa Lappajärvellä. Kiltti musta kissa (siellä oli oikeasti musta kissa).


Kun sieltä olin selvinnyt kotiin asti, oli seuraavana päivänä jo jatkettava matkaa. Yhden yön kotona oon jälkeen suuntasin Jyväskylään yöksi. Koska, siellä oli Maarit Hurmerinnan keikka. Se oli risteilyaluksella, joten luvassa oli melko intiimi keikka. Sitähän se oli, ja taas tuli todella kiitollinen olo siitä että oli mahdollisuus mennä kuuntelemaan. Ne laulut, ne tekstit. se tulkinta, se on vaan jotain joka menee minulla luihin ja ytimiin.Sydämen kautta. Erityisesti tällä kertaa kosketti: Kielonmarja, Laakson lilja ja Tuskan tanssi. Ne sopivat tähän hetkeen kuin hiukset päähän. Keikalla tapasin erään noin ikäiseni nuoren naisen. Menin keikan jälkeen hänen porukkansa kanssa yhdelle ja menin siitä 
sitten nukkumaan. Ihanaa kun sai tutustua uuteen ihmiseen, joka vielä asuu Jyväskylässä. Koska en edelleenkään tunne hirveästi ketään Jyväskylästä, joku jolta kysellä että mitä, missä, miten... :) Mutta Maaritin tapasinkin viimeksi kun olin hänen keikallaan, ja nyt hän muisti minut. Ihanaa :) 







Nyt sain myös rauhasse leikkiä turistia Jyväskylässä, jännää juttu, monesti on aikomukseni ollut ottaa kuvia Jyväskylästä, mutta nyt vasta toteutin sen. Joten:
                             Vanhoja asemarakennuksia, täällä kävin keikan jälkeen yhdellä.



Wilhelmiinan konditoriassa kävin kahvilla päivällä, täältä saa taivaallisen hyvää porkkanaleivosta, ja muutenkin tunnelmallinen paikka.


Aivan ydinkeskustassa oleva kirkko ja kirkkopuistossa majaileva Minna Canthin patsas. 
Ja kaupunginteatteri, jossa kutsuu syksyllä Jekyll ja Hyde-musikaali :)





 Oli ihana tunnelmallinen ilta ja tämäkin päivä meni kierrellessä Jyväskylää ja tapaamalla sukulaisia. Tilasin risteilyllä Happy Joen, josta tuo korkissa oleva teksti on peräisin. Aivan osuva.







Tästä tulikin kuvilla kerrottuna pitkä juttu :) Mutta toivottavasti teillä on ollut myös mukava viikko.


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Suomen sisäinen reissailu on kyl tosi mielenkiintoista! Kiva blogi sulla ^_^

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Suomessa on myös kivoja paikkoja joissa käydä. Ei tarvitse aina lähteä merta edemmäs kalaan :) Jää ihmeessä seuraileen jos kiinnostaa

   Poista
 2. Ihania kuvia! :) Hienoa, että sinulla oli mukava reissu. :)

  VastaaPoista