Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

torstai 22. elokuuta 2013

Voi elämä!!!


   

Taas tiedossa turhaa lätinää ja ajatuksen virtaa. Mutta mitä on elämä? Miksi elää? Mikä on elämän tarkoitus? Kysymyksiä joihin vielä etsii vastauksia. Aloittaa voisi kysymällä itseltään, kuka minä olen ja mitä minä haluan?

  Miksi elämä on niin vaikeaa, koko ajan pitäisi sitä ja pitäisi tätä. Elämä on arvokas sitä ei pitäisi tuhlata pahoihin asioihin vaan keskittyä siihen mikä tuntuu itsestä oikeasti tärkeältä. Sen asian tekeminen johon itse uskoo on elämässä kantavaa. Se ei ole turhaa.

Toisten auttaminen, eikö se voisi olla elämässä tärkeää. Mitä siinä menettää. Olen huomannut että apu voi olla pieniä asioita. Sanomalla moi voit saada toisen maailman mullistumaan ja autat häntä ehkä nauttimaan elämässään. Tai se että vain kuuntelet. 


Unelmat ja tavoitteet ovat useasti hyvään elämään liitetty asia. Uskomalla unelmiin voit saavuttaa jotain mikä voi tehdä elämästäsi parempaa. Lyhyen aikavälin tavotteet saavat sinut ehkä tekemään jotain unelmasi eteen. Mutta onko elämä sittenkään vain unelmointia. Ja työn tekemistä unelman eteen, mitä sitten jos saavuttaa unelmansa.... Älkää silti lakatko unelmoimasta sillä useasti unelma kantaa myös vaikea ajan yli ja auttaa ehkä kasvamaankin ihmisenä.

Usko itseesi. Sillä jos et usko itseesi ja omiin kykyihisi  sillä muuten elämästä ei tule mitään, etkä voi tietää millainen olet. Opettajat aina sanovat minulle että usko itseesi osaat kyllä. Se ei ole vaarallista jos kompastuu. Älä varo sitä että saatat kompastua. Elämä on matka jolloin sattuu ja tapahtuu, ei kukaan matkaa sitä ilman ruhjeita tai kaatumisia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti