Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

torstai 7. toukokuuta 2015

Joidenkin kaa

Tuntuuko kenestäkään koskaan että jostakin henkilöstä tulee tärkeä, vaikka ei olisi tuntenut kauaakaan tai en tiedä hänestä juuri mitään.Minulla on elämässäni muutama tällainen henkilö, ainakin väliaikaisesti... Töissä ja koulussa on henkilöitä joista en haluaisi luopua, koska näen itsekkäästi että heillä olisi minulle paljon annettavaa. Tiedän että toiseeen heistä luotan niin paljon että voisin kertoa hänelle koko elämäni... Mutta en tiedä haluaisiko hän kuulla tai välittäisikö hän. Olenko minä heille tärkeä. Jännä tunne, pitää ihmisestä jota ei tunne kovinkaan hyvin. Pitää niin paljon. Se ei ole rakkautta, vaan syvää kiintymystä ja kunnioitusta.

Elämässäni on myös valitettavasti sellaisia ihmisiä joista en tiedä haluaisinko heidän olevan elämässäni. Kaikista ihmisistä ei tule tärkeitä, vaikka heidät olisi tuntenut kuinka kauan. Tai jotkut ovat vuosien jälkeenkin sellaisia että aina kun nähdään, jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin.  Heihin voin tukeutua vain äärimmäisessä hädässä ja tietyissä asioissa. Mutta he eivät ymmärrä. Tai he ovat sellaisia joilta en saa mitään, mutta saan kuunnella ja sitä ja tätä, mitä en aina jaksaisi. Mutta en ole niin säälimätön että heittäisin sellaiset ihmiset elämästäni pois noin vain. Jos olenkin heille tärkeä. Taas itsekäs ajattelutapa, tiedän. Mutta onko viisasta olla sellaisessa ihmissuhteessa joka syö voimavaroja ja ilman sitä elämä olisi helpompaa. Koska ne ihmissuhteet joista puhun eivät ole sillä tavalla voimia vieviä, kuten se jos joku läheinen on vakavasti sairas. Tai jos työpaikalla on sellainen ihminen josta et vaan pidä. Kaikkien kanssa on voitava työskennellä, mutta ystäväksi ei kelpaa kuka tahansa. Että onnenonkijat: "älkää tunkeko hammasharjaanne minun alushousuihini. Sinne ei pääse kukatahansa."

Tänään olin kahden opisto-ystäväni kanssa ulkona. Hengailtiin ja syötiin jäätelöä, ja heitettiin huonoa läppää. Oli mukavaa vain olla, kun oli ihana keväinen sää. :) Nyt tuntuu että elämä voittaa

 Tässä vielä yksi Maaritin biisi kuvaamaan mun ajatuksia :)
 Joidenkin kaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti