Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 18. toukokuuta 2015

Hän tipahtaa korkealta ja kovaa

Työharjoittelun  arviointikeskustelu oli eilen ja tipahdin kyllä pilvistä takaisin maan pinnalle. En ajatellut että olisin ollut niin huono tai että näyttö olisi mennä noihn huonosti. Ihan ok numeronhan minä sain, mutta pettymys oli kova. En ollut katsonut kriteereitä niin tarkasti että olisin voinut petrata. Menin intuitiolla ja luulin että hyvin meni. Toisaalta tämä oli vasta ensimmäinen harjoitteluni että tämä meni opetellessa kaikkea. Enkä ole ennen ollut päiväkodissa, joten siinäkin mielessä koko jakso oli todella paljon opettelua. Että jos järkeistää tämän pettymyksen.. Opetteluksi hyvä numero. :) Ja tästä on suunta ylöspäin.
Ja kun kuulin perusteluja numeroille niin ihan oikeutettuja ne oli ja ihan totta. Mutta putosi puusta: korkealta ja kovaa.  

Tuli hieman sellainen olo että enkö olekkaan hyvä ja onko minusta tähän. Eihän se ole vaikeaa, mutta vaatii vaan harjoitusta. Ei seppäkään ole syntynyt vasara kädessään. Tuntuu että jotkut ovat vaan luonnostaan niin hyviä ja osaavat ottaa monet asiat huomioon ja ovat paljon parempia kuin minä. Hitaasti lämpeävänä persoosana olisin tarvinnut vielä muutaman viikon aika opetella ja totuttautua siihen millaista tämä on. Mutta eihän tämä ole niin vaikeaa, siksi ihmetyttää mikä meni muka näin pieleen, toisaalta arviontikriteerit ovat niin erikoisia ja hankalia. Minullakin saattoi olla kaikki kakkosen kriteerit täyttynyt, mutta muutama juttu myös kolmosesta, joten se oli kakkonen, koska kolmonen ei ollut täyttynyt kokonaan.

Tämä viikko enää koulua ja sen jälkeen kesälaitumille. Teen kesään liittyen postausta vielä myöhemmin tällä viikolla, koska suunitelmia on. :)
Pettymyksiä eilen lievensi kun sai puhua kaverin kanssa puhelimessa ja sai ajatukset muualle. Katselin myös elokuvaa niin oli parempi mieli mennä nukkumaan. Pieni suklaapuoti! Aivan ihana elokuva, jos tykkää romantiikasta, kasvutarinoista ja ihmissuhde kiemuroista, hyvistä näyttelijöistä ja ennakkoluuloista ja ja ja.. Suosittelen :)

5 kommenttia:

 1. Älä lannistu <3 seuraava työharjoittelu menee varmasti paljon paremmin! :) on tuo kakkonenkin todella hyvä arvosana :) tsemppiä viimeiselle kouluviikolle <3

  VastaaPoista
 2. Monesti huomasin tuon saman jo yläasteella harjoittelussa että aina oli muka siinä ja siinä parannettavaa.. Epäilen etteivät vain aina viitsi antaa parhaita arvosanoja jotta arvostelu näyttää paremmalta

  VastaaPoista
 3. Siis että arvostelija antaa kuvan, että hän on ajatellut asioita..

  VastaaPoista
 4. Niimpä, varsinkin kun ärsyttää kun tekee kaiken tunteella ja sit ei ookkaan tehny joittenki kriteerien mukaan.

  VastaaPoista