Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Oma koti kullan kallis







Kävin pyörähtämässä elämäni ekan kerran festareilla nyt viikonloppuna. Meinaan pipefesteillä Jämsässä ja vielä kavereiden ylipuhumana. Fiilis oli huikea kun pääsi kuuntelemaan niitä artisteja jotka halusikin nähdä: Cheek, Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu ja jvg ja Sini Sabotage ja tietysti Stig.
Yövyimme teltassa, joka ei kyllä oo mukavin asumismuoto. :D Nukkumaan mennessä jäätävän kylmää ja kosteaa ja herätessä teltta oli kuin sauna. Vaikka suomalaisena saunasta pidänkin, nukkumapaikaksi siitä ei ole. Oli mukava päästä omaan sänkyyn nukkumaan, pitkään. Uuno Turhapuron sanoin:
http://www.youtube.com/watch?v=L5illCCR70U 


Opin itsestäni tämän telttailun lisäksi muutakin. Huomasin että mitä järkeä on tuhlata elämäänsä tupakan polttoon tai järjettömään juomiseen. Minä en halua olla sellainen.  Haluan tehdä asioita jotka oikeasti ovat mukavia ja joista voin nauttia selvinkin päin. Haluan muistaa mitä olen tehnyt tai sanonut. Haluaisin olla tulevaisuudessa lapsilleni sellainen roolimalli joka ei kannusta juomaan tai polttamaan.Olen hölmöillyt itse alkoholin kanssa turhankin paljon ja voin sanoa että ei siinä mitään voita. Illalla saattaa olla hauskaa, mutta aamulla  kaduttaa. Festareillakin näki ihmisiä jotka olivat juoneet ja heillä oli varmasti ihan hauskaa, mutta miettivätköhän he että ilman alkoholiakin olisi voinut olla vielä hauskempaa...


Tällä kertaa alkoholi saarna, mutta se on tärkeä asia... Palaillaan taas!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti