Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Tapahtui eräänä päivänä... #bloggaajienolohuonehaaste

Heipsan! Tervetuloa taas bloggaajienolohuonehaasteen pariin. Viime viikon aihe oli tapahtuma. Viikko on ollut tapahtumarikas, niin paljon tekemistä ja touhua. Alkuviikolla eräs ystäväni tuli käymään, ja oli pari yotä luonani. Kiertelimme Jyväskylässä, kävimme mm. Viherlandiassa, Pandan tehtaanmyymälässä, Harjulla ja syömässä.

Yksi tämän viikon kohokohdista oli se kun aloitin treenaamisen personal trainerin kanssa ja tällä viikolla oli ensimmäiseet tapaamiset. Oli tosi positiivinen kokemus,tuli opittua liikkeet ja hän oli todella kannustava. Motivaatio käydä yksin salilla on heti paljon parempi, kun on juuri minulle suuniteltu treeniohjelma ja osaan tehdä liikkeet. Ennen kynnys on ollut paljon korkeampi, koska olen ollut epävarma siitä miltä näytän muiden silmissä ja jos teenkin liikkeet aivan päin prinkkalaa. Myöhemmin laitamme vielä ruokavalion kuntoon.

Viikonloppuna kävimme porukalla syömässä Tampereella ravintola Coussiccassa. Sen jälkeen oli Jarkko Aholan 40-vuotis konsertti Tampere-talossa. Hän esitti musiikkia eri kokoonpanoilla uran eri vaiheista. Oli omia biisejä, mutta myös esim. Queeniä. Lopuksi kuultiin Teräsbetonia, joka on suuremman yleisön parhaiten tuntema kokoonpano.


Olen tavannut myös kuorokaverin, vanhan ystävän,opistokavereita, käynyt uimassa ja vain ollut, mikä on ihan tarpeellista aina välillä. Joskus pitää saada myös ihan omaa aikaa, tai ainakin kunnon yöunet.

Koska elämässäni on aina pari muuttujaa, tulee viime viikon postaus vasta nyt. Mukavaa alkavaa viikkoa!

Vilma <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti