Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 21. syyskuuta 2015

Viikonloppu oli voimaannuttava

 Tervehdys, tuulahdus!!

 Ihanaa, oli pitkä viikonloppu. Oli niin mukavaa käytiin saunassa. Se on aina ihan oma hommansa, kun tuo vedet järjestä ja laittaa saunan pesään tulen. Kun käy uimassa, saa hukuttaa ne huolensa sinne järveen. Se on kaikin puolin puhdistavaa.


Käytiin myös äidin kanssa Tampereella shoppailemassa.Oli mahtavaa kun löysi mitä tarvitsi ja itselleen myös palkinnoksi jonkin jutun mistä on haaveillut. Olen tehnyt palapeliä, joten ostin nyt seuraavan odottamaan. Siinä on yleiskuva Pariisista.  Nyt olen tehnyt palapeliä, jossa on kuva eräästä katedraalista Barcelonasta. Sain sitä todella paljon eteenpäin, koska oli aikaa paneutua siihen. Ajettiin myös Kaarina Kaikkosen Varjo-työn alitse. Se on aina yhtä vaikuttava näky. Aivan oikein, siinä on pikkutakkeja roikkumassa kadun yllä. Minusta siinä on jotakin kiehtovaa.Saunaa, shoppailua ja sielu lepää. Tässä kiteytettynä rentouttava viikonloppuni!

Tänään alkoi ilmaisun opinnot. Siinä joutui miettimään omaa itseään ja myös antamaan jotain itsestään. Mutta se oli niin antoisaa, koska sai pohtia niitä rakkaita oman ilmaisun muotoja ja tapoja. Toisaalta se oli hieman ahdistavaa, koska ilmaisussa antaa niin paljon itsestään, omia tunteitaan, kokemuksiaan ja sitä syvintä. Mutta kyllä siinä saakin, nyt kun tätä tekee koulussa, joutuu ehkä miettimään eritavalla sitä miten sietää sitä epävarmuutta ja että ihmiset tulevat eritavalla iholle kuin ennen. Koska kun ilmaisen itseäni teen sen jotta minun oloni olisi parempi ja käyn läpi omaa itseäni ja teen sitä mitä tykkään. Eli kirjoitan, näyttelen. Mutta nyt tämä tuntuu erilaiselta ja tapahtuu koulussa ja luokkakavereiden kanssa. Asetelma on toinen. 

Näissä tunnelmissa, hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti