Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

tiistai 15. syyskuuta 2015

The procrastinating beauty blogger tag–blogihaaste!

Noniin, heihei! Nappasin tällaisen haasteen blogista Kaksinaamainen. Kuten olette huomanneet, en kirjoita kovin paljoa kauneus, meikki yms juttuja, joten nyt oli hyvä aika tarttua siihen haasteen muodossa. Paljastuksia olkaa hyvät :)

 

1.Nimeä kauneusrutiini, jota harvoin teet?

 Jalkojen rasvaus ehkä. Yritän tehdä jalkojen rasvauksen säännöllisesti, mutta tällä hetkellä se on mahdollisimman epäsäännöllistä. Mun jalat on tosi kuivat, joten niitä pitäisi muistaa rasvata säännöllisesti.  Mutta no, meikkaaminen ylipäätään, joskus tulle meikattua enemmän ja joskus taas tosi harvoin. Ehkä juhliin tai spesiaaliin tilanteeseen ennemmin. Yleensä meikattomuuteen on syynä laiskuus.

 2. Meikkisiveltiemiesi pesu - onko se jotain mitä teet säännöllisesti? 

  Sanotaan säännöllisen epäsäännöllisesti. Voi kauhee, nyt saan satikutia.

 3.Kuinka kauan kestät olla lohjenneilla kynsilakoilla?

Liian kauan. Monesti katson kyllä kynsiäni ja ajattelen, että noille täytyisi tehdä jotain. Mutta kun yleensä hoidan kynteni niin teen sen pidemmän kaavan mukaan. Eli sellaisella asialla jossa on kolme erilaista pintaa. Näin hyvin hallitsen käsitteet... Ja kynsinauhat hoidan samalla.

  4. Kuinka kauan voit siirtää myöhemmäksi jonkin loppuneen kosmetiikkatuotteen uudelleen ostamista/korjaamista?

Hmm, se riippuu tuotteesta, perusmeikejä, hiusaineita ostaisin todella pian. Melkein jo ennen kuin entiset ovat loppuneet. Mutta ehkä jonkin tuotteen, jota käyttää harmemmin ei myöskään osta heti uutta. Puhutaan varmaan päivistä. 

Victoria´s secret, oli pakko sortua!

5. Mikä on kauneudenhoidon paha tapasi?

 Eikö niitä ole tullut tässä jo :) Mutta sanotaan että se että pesen kyllä silmämeikin hyvin pois, mutta muuta meikkiä en pese yhtä hyvin.

6. Nimeä jotain ei-kauneusaiheista, jonka tekemistä välttelet ja siirrät aina myöhemmäksi?

Siivoaminen! Mutta sekin on pakko tehdä välillä...

7. Kun olet lähdössä jonnekin ulos, jätätkö laittautumisen aina viimetippaan

 Aina tulee  kiire. Ei vain voi aloittaa  tarpeeksi ajoissa. Sitten hyvässä tapauksessa jotain unohtuu tai aina kun stressaan siitä että ehdinkö, hikoan... Lähdes siinä sitten kun on kuuma. 

8. Pystytkö sitoutumaan ostoslakkoihin

 En ehkä pysty aivan täysin, mutta pystyn kylä rajoittamaan sitä. Ensinnäkin siten että en käy kuin ruokakaupassa, saati sitten avaa mitään verkkokauppaa.

 9. Kuinka hyvässä järjestyksessä pidät meikki- ja kynsilakkakokoelmiasi?

Kynsilakat on tosi hyvässä järjestyksessä, melkein sävyttäin lajiteltuna. Mutta meikkipussi on melko sekamelska. Tai sanotaanko hallittu kaaos. Ne ovat kyllä tietyssä järjestyksessä, mutta se järjestys vaan räjähtää käsiin välillä. 

Innostuiko kukaan tarttumaan haasteeseen?  


4 kommenttia:

 1. Todella kiva postaus! Saako tän vaan poimia itselleen?? :) Voisin haluta kirjoitella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä saa, nappaat vaan kysymykset ylös, tätä oli tosi hauska tehdä. Joutu miettimään omia vastauksiaan myös :)

   Poista
 2. Nyt mä tiedän, miksi mä en valinnut lifestyle-bloggaamista osa-alueekseni. En mä ois noista mihinkään kohtaan voinu mitään vastata, koska en meikkaa :D Mutta sun vastauksia oli kyllä mukava lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on osa-alue josta mä en osaa kirjottaa, enkä puhua, koska se on vaan sellasta mistä mä en vaan osaa. Tää oli sellanen, mihin osas tarttua!

   Poista