Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

I dreamed a dream

"I´m just a dreamer, I dream my life away today..."

Mistä te lukijat unelmoitte?

Minä unelmoin omasta kodista, perheestä, unelma-ammatista. Niihin liittyviä unelmia on varmasti monella. Haaveilen myös siitä että saisin matkustaa ja nähdä, maistaa ja jakaa asioita, kirjoittaa ja kertoa siitä mitä olen nähnyt. Lukea, nautiskella, tuntea, sisustaa, näytellä, saada lapsia... Välillä tuntuu että unelmoi ja haaveilee niin paljon että se sattuu. Ja välillä tuntuu että unelmat eivät ikinä toteudu ja että ne ovat jossain kaukaisuudessa mahdollisesti jo toteutuneita asioita.

Itse voit kuitenkin vaikuttaa unelmien toteutumiseen olemalla aktiivinen. Tietysti on myös sellaisia unelmia joita on yhden ihmisen vaikea toteuttaa. Mutta jos miettii unelmia, jotka koskevat omaa elämää. Neiiden toteutuminen saattaa odottaa vain oikeaa aikaansa. Esimerkiksi perhe ei synny silmänräpäyksessä. Mutta kun löytää sen oikean on kaikki siinä. :)

Eräs ystäväni sanoi kerran että ei millään jaksaisi toteuttaa niitä unelmia jotka olisi toteutettavissa. Mutta silloin täytyy vaan odottaa että on voimia siihen. Joskus taas unelman toteuttamiseen on oiva tilaisuus, mutta sitä tilaisuutta ei tule käytettyä ja saattaa olla katkera siitä että ei tehnyt mitään silloin unelmansa toteuttamiseksi.

Jokainen pienikin unelma voi olla jollekkin suuri. Jokainen  pieni unelma, johon kukaan muu ei usko, voi olla toiselle voimavara. Jokainen mahdottomalta tuntuva unelma on jollekkin totta.

Uskokaa unelmiin, tehkää töitä niiden eteen. Ja  jos et jaksa, pyydä apua, jonkun unelma voi olla toisen auttaminen.

Minä unelmoin omasta kodista:

2 kommenttia:

  1. Ihania unelmia sinulla. :) Niinhän se on, että jonkun unelma on toisen auttaminen, eli aina pitäisi osata ottaa apua vastaan, kun sitä tarjotaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niimpä, avun vastaanottaminen on välillä vaikeaa, mutta sekin on opeteltavissa :)

      Poista