Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 8. heinäkuuta 2019

Mitä mulle kuuluu?

Heippa ja mukavaa kesää!

Täällä blogin puolella on ollut pitkä hiljaisuus. Kevät on ollut sen verran vauhdikas, että yksinkertaisesti en ole ehtinyt tänne päivittelemään.

Keväällä olin mukana teatterissa, joka oli draamakasvatusta opiskelevan ohjaajamme Marin koulutyö ja esikoisohjaus. Kevään aikana pohdimme kohtaamista ja kohtaamattomuutta ja esitys kantoikin nimeä kohtaamattomat. Mukavaa oli tulla kohdatuksi ja yrittää kohdata. Roolihahmoni Raili on taitelija, joka rakastaa lumiukkojen rakentamista. Lumiukot ovat hänen ystäviään. Hän joutui kuitenkin tukkanuottasille naapurin kiireisen perheenäidin ja työssäkäyvän Birgitan kanssa, tämän ajettua Railin lumiukon päältä. Railin lähimpiin ihmissuhteisiin kuului myös Tytti, pieni koululainen, joka yritii auttaa Railia ja Birgittaa sopimaan riitansa.Huhtikuussa aloitin oppisopimusopiskelun. Lähoitajaksi olisi tavoite valmistua Huhtikuussa 2020.

Työ ja koulu on loppukevään ja alkukesän vienyt hyvin paljon aikaa ja energiaa. Ei ole mikään helpoin yhtälö saada  vuorotyö ja koulutehtävät sopimaan kalenteriin, nipistämättä esimerkiksi yöunista.

Kesäkuun alussa tein ystävieni kanssa päiväreissun Hankoon. Yksi meistä asuu Helsingissä, niin majoituimme hänen luonaan ja ajelimme siitä yhdessä maamme eteläisimpään kuntaan. Kävimme tutustumassa vesitorniin, kävelimme rannalla ja kiersimme rakkauden polun. Rakkauden polulla saimme nähdä hiidenkirnun ja sota-aikaisia rakennelmia. Kävimme myös syömässä Bravas Pinchos y vinos-ravintolassa  ja kahvilla cafe Konttorissa. Molemmista pidimme oikein kovasti, tunnelma kohdillaan, palvelu oli hyvää ja syömiset ja juomiset hyviä. Erityisesti pidimme Bravaksen burgereista.

Nyt kesän aikana olen ehtinyt käymään muutamalla keikallakin, niin Orivedellä, kuin Jyväskylässäkin. Jyväskylässä musiikillaan ilahdutti Ilta. Orivedellä taas Klamydia, Leewings ja Oskari Salama. Ensi viikolla odottaakin Suomipop-festarit Jyväskylässä.

Ja viikon loma!!!2 kommenttia:

  1. Mukavaa lomailua sinulle :) Muuten, mun blogi on muuttanut, jos haluat vielä seurata...
    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Mulla on mennyt sun blogin muutto ohi, mut kiitti tiedosta :)

    VastaaPoista