Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

tiistai 6. syyskuuta 2016

Aurinkoon

Hyvää aurinkoista päivää!

Ulkona sataa, mutta mieleni on tällä hetkellä aurinkoinen. En voi olla pohtimatta myös tässä blogissa tulevaa espanjan vaihtoa. Lähtö alkaa olla jo niin lähellä. Muistakaa käydä seuraamassa myös puhtaasti vaihtoon liittyvää blogiani osoitteessa https://mullamenolippuon.blogspot.fi/

 Lähtöön on enää muutama päivä ja perhosia alkaa olla pikkuhiljaa vatsassa. Onko kaikki asiat varmasti hoidossa ja onko huomioinut nyt kaiken tarvittavan. Eniten varmaankin jännittää se, kuinka pärjää paikallisella kielellä ja se mitä jos jotain sattuu... Mielessä pyörii mitä voisi sattua, ja tapahtuuko se mitä eniten pelkään. Kuitenkin nämä ajatukset ovat niin olemattomia, että ne eivät juuri vaivaa mieltä. Enemmän ajattelen tässä vaiheessa sitä kuinka kiva on lähteä, ja että on mukana ystävä johon voi luottaa. Toisaalta ajatus siitä että ei nää luokkakavereita seitsemään viikkoon, ei ole kiva, vaikka onhan kesälomakin pidempi, mutta kun se oli jo. Tuntuu, että luokkakaveritkin ovat innoissaan siitä että olemme lähdössä. He saavat olla seitsemän viikkoa rauhassa. 

Tänään saimme koululta lainaan iPadit, niillä on helppo pitää yhteyttä  Suomeen, päivittää kuulumisia blogiin, tehdä koulutehtäviä ja ottaa kuvia.

Tällä viikolla on muistuteltu kaveria siitä että olen tulossa hänen sohvalleen  yöksi, etsitty lentoliput s-postista ja vietetty aikaa kavereiden kanssa ja henkisesti valmistauduttu lähtöön. Huomenna on viimeinen päivä koulussa ennen lähtöä.

 Mukavaa päivää kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti