Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Snäppäilyn parhautta

Olen jo hetkeen aikaa sitten tehnyt aluevaltauksen snapchatin puolelta. Tykkään snäpissä siitä, että ne kuvat eivät jää ikuisiksi ajoiksi olemaan, vaan ne häviävät sieltä 24 tunnin kuluttua. Snäpin tietynlainen reaaliaikaisuus kiehtoo. Facebookissa ja muissa somekanavissa tiedot ja jutut pysyvät ja informaatiotulva on valtava. Snäpissä tieto näkyy muulle maailmalle vain tietyn ajan. Enkä siis tarkoita nyt, että koko ajan pitäisi olla tavoitettavissa, vaikka informaatiota tulisikin enemmän reaaliajassa.

Minun tulee laitettua säppiin todella arkisia kuvia, ja muokkaamattomia, ne saattavat olla hetken mielijohde. Sinne tulee höpötettyä kaikenmaailman asioita, joita ei muuten kertoisi julkisesti. Elämän pieniä asioita ja at the moment-elämyksiä ja kuulumisia.


 Tässä kuvia viikonlopulta:








Tässä taas vanhempia:





Kuten huomaatte, kuvat saattavat olla muokattuja, mutta ei välttämättä parhaalla mahdollisella tavalla. Videokertomuksenikaan ei ole aina ole kovin ihmeellisistä aiheista, vaan täyttä liibalaabaa. Mutta se on snäpin parhaita puolia.


Minut löytää säpistä nimellä vimmuts. 

Mukavaa päivää!!

5 kommenttia:

  1. Itselläni tuo snäppi on jäänyt kyllä aika vähiin. En vain oikein löydä samaa säveltä sen kanssa ;) Tai sitten olen vain ihan liian vanha tuohon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä kaikesta innostu, mutta kun oppii käyttämään, niin sekin helpottaa.
      :)

      Poista