Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

maanantai 12. lokakuuta 2015

tärkeää asiaa ja herkkua!

Moikka!

Vihdoista viimein sain ostettua itselleni roosanauhan! Katri Niskasen suunnitteleman roosanauhan tuotolla tuetaan rintasyövän vastaista työtä. Osoitteesta http://www.cancer.fi/roosanauha/ näet enemän roosanuhasta ja siitä mistä voit ostaa omasi ja tukea todella tärkeää työtä!

Leivoin myös muffinsseja viikonloppuna, aivan todella hyviä. Kinuskipäällinen ei näytä aivan terveeltä, mutta maistui taivaalliselta. Enemmän olisi saanut olla punaherukkaa...  Luokkakaverini toi meille kouluun maistiaisia ja nyt innostuin kokeilemaan itse. Resepti löytyi täältä.

PUNAHERUKKAMUFFINSSIT (noin 15 kpl)
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 rkl vaniljasokeria
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
200 g voisulaa
3 kananmunaa
noin 2 dl punaherukoita
Täyte:
2 dl kuohukermaa
1,75 dl fariinisokeria
Valmista kinuski. Laita kerma ja fariinisokeri kattilaan, kiehauta seos ja anna poreilla noin viisi minuuttia. Kinuski saa jäädä löysäksi. Vie kinuski jäähtymään kylmään paikkan.
Valmista muffinssit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sen jälkeen lisää sulatettu voi ja munat sekä marjat, ja sekoita. Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 200 asteessa 10-12 min.
Anna muffinssien jäähtyä kunnolla. Kun kinuski on täysin jäähtynyt, vatkaa se vaahdoksi. Pursota kinuski muffinssien päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti