Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

lauantai 24. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Huh, tätä touhua. Koko viikko on mennyt hirveän nopeasti ja koko ajan tuntuu että on ollut liikkeessä. Mutta kun tarkemmin mietin,en ole tehnyt mitään sen kummempaa. Hoidellut asioita, tehnyt koulujuttuja. Kävin ostamassa liput Jyväskylän kaupunginteatterin musikaaliin Jekyll & Hyde. Sen menen katsomaan joulukuussa. Tänään kuitenkin on vuorossa Tampereen teatterin näytelmä Sugar -piukat paikat. Sain sen yo-lahjaksi opettajiltani Minnalta, Sannalta, Pirjolta, Arjalta, Iirikseltä ja Minnalta. Iso kiitos, rakastan niin teatterissa käyntiä.

Seuraavat kuusi viikkoa olen pois Jyväskylästä, meillä alkaa harjoittelu, jonka suoritan muualla. Odotan innolla sitä että saa nähdä ja kokea käytännössä niitä asioita joista ollaan koulussa puhuttu. Ja lasten kanssa työskentely on aina yhtä aikaa antoisaa ja väsyttävää, kun saa olla koko ajan silmät selässäkin. Mutta kuten viime harjoittelunkin jälkeen ajattelin niin on tämä oikea ala. Ainakin tähän hetkeen. Ehkä joskus jotain muuta.

Harjoitteluun liittyen jouduin pakkaamaan ja siivoamaan Jyväsylässä monta kassia ja nyssäkkää tavaroita. Vajaa kolme kuukautta ollut Jyväskylässä kesän jälkeen ja tavaraa oli aivan tolkuttomasti! Mutta äiti onneksi haki minut autolla niin ei tarvinnut raahata kaikkea junassa tai bussissa. Kämppikseni saa olla siis kuusi viikkoa ihan rauhassa :D Mulla on kyllä tosi kiva kämppis!

Tällaisissa tunnelmissa, nyt ruuan laittoon ja valmistautumaan teatteriin lähtöön! (Makaroonilaatikkoa ja 14.30 näytös )

Hyvää syksyistä päivää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti