Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

torstai 8. tammikuuta 2015

Uusia tuulia!

Uudet tuulet puhaltavat näin Tammikuun ja uuden vuoden kunniaksi!

Ensinnäkin, koulu Jyväskylässä on alkanut. Koska olen jännittäjä... jännitin hirveästi millainen ryhmä meistä muodostuu ja miten opiskelu lähtee sujumaan. Enemmän kuitenkin jännitin sitä miten pääsen asuntolaan ja miten se elämä siellä lähtee menemään. Voiko sinne jättää tavaroita viikonlopuiksi vai joudunko raahaamaan kauhean määrän tavaraa edestakaisin välillä Orivesi-Jyväskylä... Mutta asiat alkavat ola ok, mutta vielä hieman asuntola-asiat ovat silleen et oon epävarma... Mutta meidän opiskeluryhmä on todella mukava ja sitä ei tarvitse jännittää.

Yhden yön olen täällä asuntolassa. Hieman meinasi tulla äitiä yhdessä vaiheessa ikävä...  Mun päivä loppu jo kahentoista maissa  ja sen jälkeen en meinannu keksiä tekemistä. Mutta päivällisen yhteydessä tutustuin pariin tyyppiin ja nyt on jo ihan mukavaa ja helpompaa jo kotiutua. Pääsin eilen saunaan ja se oli niin kiva. Tääl ois myös punttis, mut siihen en oo vielä tutustunu ja saunan yhteydessä olis päässy uimaan, murtta koska ei ollu uikkareit mukana nii en sit päässy. Mutta ens viikolla, kun käyn viikonloppuna kotona ja voin ottaa uikkarin mukaan.

Toinen asia... Oon ottanu osaa haasteeseen: Vegaanihaaste tammikuu 2015. Eli kuukausi täysin vegaanina. Olisi ollut helpompi aloittaa jättämällä jotain eläinkunnan tuotteita pois, mutta teen parhaani. En pysty ehkä olemaan täysin vegaani ja  syön varmasti jotain missä on maitoa tai kananmunaa tai liivatetta taaai... Mutta se että lihan jättäisi pois ja jättäisi enemmän tilaa kasviksille. Ja liikkuisi enemmän.

Koululta on 3 kilometriä keskustaan ja ostin bussikortin. Voisihan sen mennä kävellenkin, mutta nojoo... Teen sitten jotain muuta.

Tälläisiä ajatuksia tällä erää, kuulumiseen ja hyvää viikon jatkoa kaikille teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti