Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

perjantai 2. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta 2015!

 

Hyvää uutta vuotta rakkaat lukijat!


Vuosi on ollut pitkä ja tapahtumaa täynnä! Helmikuussa muutin omaan asuntoon ja ehdin asua siellä nyt joulukuun loppuun. Kirjoituksissa on istuttu ja lakki saatu! Kavereiden kanssa on itketty itkut milloin liittyen kaverin keskenmenoon tai omaan ahdistukseen, mutta kaikesta on selvitty ja nyt uusi alkava vuosi on toivoa täynnä. On opiskelupaikka Jyväskylän kristillisessä opistossa ja ihastustakin ilmassa. Eilen illalla tajusin että en näe kaveriani pitkään aikaan kun hän lähtee etelään päin opiskelemaan ja minä Orivedeltä pohjoiseen. 

Miten te vietitte uutta vuotta?

Minä olin pikkuserkkuni ja kaverini kanssa Tampereella, ensin syömässä ja katsomassa ratinasta lähetetyn ilotulituksen ja screenillä näkyi myös ylen suora lähetys... Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja nettiyhteys oli poikki, ei saanut yhteyttä keneenkään että olisi voinut toivottaa uutta vuotta!

Finlandia-hymnin soidessa Santtu-Matias Rouvalin johdolla, ammuttiin komea ilotulitus taivaantuuliin. Kuinkahan paljon siihenkin meni rahaa... ;) Video paikanpäälltä nähtävissä ylhäältä.

Ilotulituksen jälkeen tarkoitus oli mennä baariin, mutta jonon oltua pitkä ja hidas päädyimme kaverimme asunnolle juttelemaan ja juomaan viiniä. Oli kaikesta huolimatta mukava ilta, vaikka asiat eivät menneet niinkuin suuniteltiin. :) 

Mitään lupauksia en tehnyt uudelle vuodelle, ajattelin vain pysyä hengissä. Tipattomaan en pysty, laihtumisesta en ota stressiä, ainoastaan siitä että pysyn hengissä ja että haen apua jos on paha olla. Mutta pysyn hengissä. :) 

Toivorikasta uutta vuotta kaikille! Rakastakaa Jumalaa ylikaiken ja lähimmäistä kuin itseänne. Rakastakaa vihamiehiänne. Lähimmäisiä ovat kaikki lähellä olevat ihmiset, ottakaa muut huomioon. Kyllä me tänne mahdumme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti