Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Jeesus on kuollut sinunkin puolestasi!

Töitä on taas painettu ja nyt on aika lepoon, sekä rauhaan. Pitkäperjantai... Jeesuksen ristiinnaulitsemispäivä, luonto alkaa hiljalleen herätä. Muuttolinnut ovat jo palanneet, leskenlehdet ja sinivuokot jo kukkivat. Jeesus ei varmastikkaan ristiltään kiinnittänyt huomiota kukkiin tai luonnossa tapahtuviin mutoksiin. Mitähän Hän ajatteli tuossa roikkuessaan? Pystyikö siinä ajatella muuta kuin kipua ja kuolemaa. Ja mitä tämä merkitsee koko maailmalle ja kansalle joka ristiinnaulitsi Jeesuksen.

Mitä Jeesuksen ristinkuolema sitten merkitsee? Jeesus on kuollut puolestamme, Hän sovitti meidän syntimme ja kuoli jotta me saamme elää!


Kiitos siitä.

Uskonnollissävytteinen teksti, mutta on luonnollolista minulle jakaa sitä sanomaa täälläkin, uskonto kuuluu niin vahvasti elämääni.

Sain Maarit Hurmerinnalta nimmarin, kun kirjoitin hänelle. Päivä piristyi kummasti ja sen voimalla jaksoi kiireviikon. Olin pääsiäisvaelluksessa auttamassa, siinä käytiin Jeesuksen tietä ristille läpi. Olin nainen Pilatuksen palatsin puutarhassa kun Pietari kielsi Jeesuksen. Sitten oli perus: töitä ja koulua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti