Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

lauantai 23. tammikuuta 2021

Bucket list 2021

Hei! Hyvää alkanutta vuotta 2021! 

Yleensä en uuden vuoden lupauksia tee, mutta nyt ajattelin tehdä bucket listin vuodelle 2021. 


1. Kerran vuoden aikana luistelu ja hiihtoretki
En ole kunnolla hiihtänyt tai luistellut muutamaan vuoteen. Nyt kun on lunta, niin haluan käydä kokeilemassa kuinka käy. Osaanko vielä hiihtää ja luistella,  vai onko ne samanlaisia taitoja kun pyörällä ajo. Viime talvena halusin saada aikaiseksi luistelemassa tai hiihtämässä käynnin,  mutta se jäi. Nyt haluan korjata asian.

2. Matkusta kotimaassa
Tietysti korona vielä vaikuttaa siihen, kuinka paljon uskaltaa matkustaa. Mutta mahdollisuuksien mukaan haluan matkustaa ja päästä tutustumaan uusiin paikkoihin. 

3. Säännöllisen avanto-uinnin aloittaminen
Jo Vaarini ja äitini ovat olleet ahkeria avannossa kävijöitä ja minäkin olen siitä tykännyt. Se on ollut niin epäsäännöllistä ja harvinaista herkkua,  kun kotona tulee käytyä harvoin, siellä olisi mahdollista päästä avantoon. 

4. Lukuhaasteen suorittaminen 
Olen aina rakastanut lukemista. Viime aikoina on tullut kuuneltua paljon äänikirjoja. Olen viimeksi suorittanut lukuhaasteen ylä-asteella, kun oli mahdollista suorittaa lukudiblomi. Päädyin nyt kokeilemaan keski-kirjaston lukuhaastetta. Nyt on aika taas ottaa kirja käteen. 

5. Haluan nukkua yön teltassa
En ole pitkään aikaan nukkunut teltassa. Tykkään ulkona olemisesta ja telttailussa on oma tunnelmansa. Miksi sitä ei tule tehtyä useammin.  

6. Festarit
Juuri muistelimme ystäväni kanssa vuoden 2019 suomipop-festareita, jolloin hyppäsimme benji-hypyn. Kaipuu on kova festareille, koska sattuneista syistä viime kesänä festarit jäivät välistä. Mietimme kovasti miten repäisemme seuraavan kerran kun festarit järjestetään. 

7.Teatteriharrastuksen jatkaminen
Olen ollut tekemässä teatteria viimeksi noin kaksi vuotta sitten. Ja nyt olisi oivallinen hetki jatkaa harrastusta. Korona huomioiden, totta kai! 


Teittekö te lupauksia vuodelle 2021!? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti