Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Kesä ja kärpäset - Toukokuun kuulumisia

Heippa!
Taas on ollut blogin puolella hiljaista. Aika tuntuu lentävän ja tekemistä olevan niiiiiin paljon. Tai siis töitä. Kesäkuun alusta jäin päiväkotityöstä ensin vapaaviikolle ja sitten kahden viikon lomalle. Ja tämän kolmen viikon aikana olen tehnyt töitä. Lastenhoitoa perheissä kolmena päivänä viikossa. Loppuviikosta olen usein matkustanut milloin mihinkin, usein mennyt hääaskartelu tai muu hääsuunnitteluavuksi ystävälleni Jennalle  (Suloisia unelmia)
Häät ovat juhannuksena.

Toukokuussa käytiin kuvailemassa Petran kanssa. Tai siis hän kuvasi ja minä oleilin kameran edessä.
Petran kuvia pääset katsomaan lisää instasta: womanwithvisionphoto
Mallina oli mukava ja helppo olla. Petra osasi ihanasti neuvoa ja ohjata.  Ja kaiken kukkuraksi meillä oli superkivaa! Kuvailureissun jälkeen uimaan ja katselemaan sinistä taivasta. Ilma selkeni ihanasti, vaikka kuvaushetkellä välillä ripautteli vettä. Tuomi oli juuri kukassa ja kesä aluillaan.

 

Toukokuussa kävin ystäni Johannan kanssa kiertämässä Tourujoen luontopolku. Siellä saimme otettua myös muutaman oikein onnistuneen otoksen. Luontopolku löytyy Jyväskylästä, Taulumäen kirkon takaa. Olen asunut täällä noin kolme vuotta, ja vaikka tourujoki on aivan tässä keskustassa, en ole kertaakaan siellä käynyt. Ennen kuin nyt. Suosittelen. Upeaa, että tälläista voi olla näin keskustan sykkeessä.

Mukavaa juhannusviikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti