Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

lauantai 28. lokakuuta 2017

Syyskuun tuulet, lokakuun tuiskut

Viime viikot ovat menneet työn touhussa ja tuntuu että sen lisäksi kökin vain kotona. Mutta kun rupesin miettimään mitä kaikkea olen kuitenkin tehnyt, syntyi siitäkin mukava lista. Syksy on sään puolesta tuntunut todella harmaalta, mutta elämä yrittää porskuttaa.

Syyskuussa olen...

Käynyt Helsingissä tapaamassa ystävääni ja pitämässä hauskaa. Näemme todella harvoin, joten koen että yhdessä vietetty aika on kallisarvoista. Toinen päivä meni nuhanenänä, mutta hyvä mieli jäi. 




Jatkanut kuoroharrastusta, vaikka en ole töiden vuoksi päässyt montaakaan kertaa osallistumaan.

Käynyt ensimmäistä kertaa jääkiekkopelissä. Jyp-Hifk -pelissä. Go Jyp!! Jypillä on mennyt aika hyvin pelit tänä syksynä, mitä minä jääkiekosta ymmärrän ja sitä seuraan.


 Olen käynyt tutustumassa siskon oppilaitokseen, kun se täytti 150-vuotta. Tarvaala, Saarijärvi ja monet suloiset eläimet. Näimme siellä myös lankojen värjäystä, tervan polttoa, erilaisia koneita ja työnäytteitä.





Syyskuussa olimme muutaman luokkakaverin kanssa pienellä risteilyllä. Risteily oli Rhea-laivalla, joka lähti Jyväskylän satamasta.




Kriisikeskus Mobilessa oli avoimet ovet.Ihan ammttiani ajatellen kävin katsomassa kriisikeskuksen tiloja ja tutustumassa tarkemmin toimintaan.Kriisikeskukseen voi olla yhteydessä itse, joku läheinen, sivullinen tai yhteistyötaho (esim. päiväkoti). Sinne voi olla yhteydessä, esim. silloin jos on kokenut jotain järkyttävää, ollut rikoksen uhri, käyttäytynyt väkivaltisesti tai kokenut väkivaltaa.Jyväskylässä Mobile sijitsee Asemkatu 2 (2.krs) ja myös soittamalla saa ottaa yhteyttä nro. (014) 2667150











Tässä maistiaisia Valon kaupunki 2017-tapahtumasta, joka oli kolmen päivän mittainen tapahtuma. Tapahtuma toi valotaideteoksia ympäri Jyväskylää.








Lokakuussa olen tehnyt pääasiassa töitä, mutta myös...

Ostanut auton. Auton nimi on Anneli ja merkiltään se on Fiat.

Käynyt teatterissa. Kävin katsomassa viulunsoittaja katolla-musikaalin Tampereen työväen teatterissa. Ola Tuominen Tevjenä ja Petra Karjalainen Goldena olivat aivan loistavia.




 Käynyt novellikoukku-tapahtumassa, jonka järjesti Jyväskylän kaupunginkirjasto. Siellä luettiin novelleita ja sai tehdä käsityötä samalla. Itse ahkeroin isoäidin neliöitä, joista ajattelin tehdä mahdollisesti peiton. Hitaasti, mutta varmasti.


Lokakuussa olen käynyt salilla ja yrittänyt pitää huolta itsestäni. Välillä työpäivinä olen ollut niin väsynyt, että kotihommatkaan eivät meinaa maittaa, saati mikään mukava tekeminenkään. On vain levännyt. 


Tässä kuulumisa pitkältä ajalta, kiva jos luit loppuun. Mukavaa lokakuun loppua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti