Elämää, ei sen enempää...

Höpinöitä elämästä ja arjen pikku asioista

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tunnelmia tältä päivältä

Mitä teille kuuluu?

Musta tuntuu että mä oon ihan poikki, mulla oli flunssa tossa reilu viikko sitten ja sillon alko myös kirjotukset. Ollu muutenki tosi pitkiä päiviä koulussa, eilen esim ruotsin tentti joka kesti puoli seitsemään. Tänään oli enkun kirjallinen koe ja se tuntu tosi vaikeelta, koska en oo hirveen hyvä enkussa ja en tykänny siitä nyt lukiossa, mutta toivottavasti mä selviän. Eka pari tuntia meni, väänsin niitä tehtäviä ja psyykkasin itteeni: yritä edes! Tuli jo ahdistus jossain vaiheessa että en osaa... Siitä numerosta on taisteltu jos se läpi menee!

Neuvoksi lukion aloittaville ja kirjoituksiin valmistautuville: Aloittakaa opiskelu ajoissa, lukekaa jo jaksojen aikana ne aineet hyvin mitkä aiotte kirjoittaa. Mieleenpalautus on sillon helpompaa , ja aloittakaa se kertaaminen ajoissa, että saatte mennä varmoin mielin kirjottaan. Mutta älkää ottako ihan kamalaa stressii siitä lukemisesta, elämä ei ole pelkkää koulua. :)

Sit pitäs miettii mitä sitä tekee lukion jälkeen, haenko tänä syksynä lukeen yhteisöpedagogiaa vai lastenohjaajaksi?Asiaan liittymätön kuva, mut laitan piristykseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti